Tag Archives: prau layar

Karya Emas Ki Nartosabdho


Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Galo praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Lagu-lagunya sebagai berikut :

  1. Perahu Layar Pl 6
  2. Aja Dipleroki Pl 6
  3. Warung Pojok Sl.9
  4. Jahe Wana Pl.Br.
  5. Jebul Selak Pl.6
  6. Enthik – Enthik Sl.Mny.
  7. Dara Muluk Sl.9
  8. Endah Sukarta Pl 6
  9. Dhawet Ayu Sl. Mny
  10. Ldr.Retno Tumlawung Pl. Br.
  11. Pujiku Sl.9

Selamat Menikmati