Tag Archives: klenengan

KKS RRI Surakarta : Klenengan Jangkep – Rondhon


 ACD071 Klenengan Jangkep - Rondhon Depan

P. Atmosoenarto ‎– Rondhon

Label:Lokananta Recording ‎– ACD-071
Format:Cassette, C60
Country: Indonesia
Released: 1978
Style: Gamelan

Tracklist

A Gend. Rondhon Kalejengaken Ldr. Gonjang-ganjing Suwuk, Pathet Jingking, Katampen Ayak-ayakan Kajantur, Terus Slepegan Dipun Uran-urani Dhandhanggula, Pangkur, Pucung Durma Sl.9 53:47
B Gend. Rondhon Kalejengaken Ldr. Gonjang-ganjing Suwuk, Pathet Jingking, Katampen Ayak-ayakan Kajantur, Terus Slepegan Dipun Uran-urani Dhandhanggula, Pangkur, Pucung Durma Sl.9