Category Archives: Ki Suwarjono

Dalang Jono Durna Balela


Kiye entuk sharing maning saka Kang Bawor. Saiki wayangan karo Dalang Jono alias Suwarjono. Menawi ora klentu beliau dalang saking Desa Kesugihan Cilacap nanging sampun almarhum amargi kecelakaan wonten ing Patikraja. Leres makaten Kang Bawor ? Nuwun sewu menawi inyong kleru…

Kiye Dalang Jono kanti lakon “Durna Balela”

Matur nuwun Kang Bawor, ditunggu maning koleksine …