17 thoughts on “Surakarta”

  1. mas prabu, wonten sing taken ki kondho murdiyat saking Tulungagung nopo dereng wonten nggih ? ngapunten, suwun.

  2. Tak pikir angel, tapi bareng ngikuti perintah2e, jebule gampang banget download-e.
    Maturnuwun nggih Mas Prabu….

  3. Heleh, nulis jeneng dewe kok salah, ingkang leres Teguh Sapto Utomo, hihihihih
    Nuwun sewu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

%d bloggers like this: