KKW-Ki Kondho Widodo

ki-kondho-widodo-sun-gondrong

Audio pagelaran wayang oleh Ki Kondho Widodo (Sun Gondrong) :

  1. Rabine Wisanggeni
  2. Petruk Ngudi Bapa Sejati

tug-of-war1

Dalang asal Tulungagung

Advertisements

16 thoughts on “KKW-Ki Kondho Widodo”

  1. kulo pun nate mirsani mawi video lakon petruk ngudi bopo sejati,la sakmangke kulo menwi dikeparengaken badhe derek ngunduh raine wisanggeni.swun

  2. nderek tepang Kangmas. kulo seneng banget kaliyan blog blog ingkang nguri2 budaya jawi. nuwunsewu nderek ngunduh petruk ngudi bapa sejati ananging seri 1-3 kok mboten saget nggih?

    ____
    Mboten saget kados pundi nggih ?
    Kulo cobi mboten masalah …
    cobi malih nggih … matur nuwun

  3. woro2,ingkang badhe derek ruwatan masal monggo meniko RADIO ISTANA 95FM BOJONEGORO bika pendaftaran mung rp300.000 kangge 1 keluarga , sedoyo ubo rampe ruwatan pun kasediani ,kanti pagelaran wayang kulit siang dalu dalang KI HADI SUKOCO..mapan ing istana radio jl. monginsidi bojonegoro telp.(0353893100) dinten sabtu pon ,tgl 26 desember 2009 jam 9 enjang kawiwiti.

  4. nuwun sewu… saya bukan orang asli jawa, tp saya sangat menyukai musik2 jawa. waktu itu saya nonton video yang Rabine Wisanggeni, saya ingin tahu judul2 lagu yang di nyanyikan di video tersebut. karena saya ingin cari mp3 nya. matur nuwun….

    ___
    Wah harus lihat dulu nih videonya
    Kalau MP3 jawa bisa dilihat di blog saya BUMI PRABU
    atau ke Mas Sukolaras

    Cukup banyak koleksi disana

    Monggo …

  5. assalamualaikum…nuwun sewu .kulo badhe nderek tanglet panjenengan.pripun caranipun ngungduh video lengkap lakon wisanggeni lahir lan lintunipun?

    matur nuwun

    wassalamualaikum wr.wb

  6. Aslmkm…
    Nyuwun sewu, kulo bade nderek ngunduh mas… Sakderenge matur suwn sanget. Wayang prabu Pancen Sae.. Yen di Biji 100 untu pengelolanhya. Setiawan. Lampung Tuba.

  7. mas prabu sugeng enjang,

    drek tetepangan ,matur suwun room mipun kulo derek remen bileh wonten blok pecinta wayang kulit,kalian derek perso nopo sampun wonten Vidio nipun mas,lan kulo nyuwun ki narto sbdo nipun .

    matur sembah nuwun

  8. Mas prabu, ndherek tangklet nggih. Ki Sun Gondrong niku menopo putunipun dalang Ki Murdi Gondo Murdiyat ?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

%d bloggers like this: