2 thoughts on “KHSK-Ki Hadi Sukoco”

  1. acara budoyo gending2 tayub kas jonegoroan ugi wonten penyuluhan pertanian kang diselingi guyonan, njih meniko ISTANA WONG TANI ingkang kagiaraken senin-sabtu ing 95fm ISTANA RADIO BOJONEGORO kang dipandu juru giar KI BANU ASMORO LAN MBAH BAGONG mlebet NOMINASI KPI AWARD 2010 mugi2 mangke saget kantuk juara dados acara terbaik ing jawa timur ,,,,,,malam puncak anugrah kpi award 2010 dipun siaraken ing JTV SURABAYA 26 nov 2010 jam 19.30 …nyuwun pangestu lan pandonganipun swun.

  2. siaran wayang kulit dateng radio istana 95 fm bojonegoro saban dinten sabtu wiwit tabuh 8 dalu ,siaran saget ugi dipun mirengaken mawi radio streaming :www.istanaradio.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Media Berbagi Para Pecinta Wayang

%d bloggers like this: