Ki Totok Hadi Sugito – Wahyu Maningrat


Berikut adalah sharing dari Mas Suhadin Purwidayat yaitu wayang kulit live dengan dalang Ki Totok Hadi Sugito dengan lakon Wahyu Maningrat. Pagelaran ini diselenggarakan dalam rangka Merti Desa di Desa Bojong Panjatan Kulon Progo, malam minggu tanggal 10 september 2011.

Audio ini adalah kiriman dari Mas Agung Trinugrohadi bersama “Sound System Matrix Dusun II Bojong Panjatan KulonProgo”.

Berikut file-filenya :

  1. KTHS – Wahyu Maningrat 1
  2. KTHS – Wahyu Maningrat 2
  3. KTHS – Wahyu Maningrat 3
  4. KTHS – Wahyu Maningrat 4
  5. KTHS – Wahyu Maningrat 5
  6. KTHS – Wahyu Maningrat 6

Untuk mengenal lebih dekat Ki dalang, maka silahkan berkunjung ke blog-nya di http://kitotokhadisugito63.blogspot.com/

Alamat :

Jalan Raya Wates – purworjo KM 5 Triharjo
Wates, Kulon Progo Yogyakarta
telp. 0274-6858076

5 thoughts on “Ki Totok Hadi Sugito – Wahyu Maningrat”

  1. Inggih punika ngagem password, ananging ing milist dereng dipun share (upload). Nyuwun tulung para pamong ingkang kawogan.
    Nuwun,
    Yohanes S

  2. Wah sampun kula wolak-walik padosi — kepeksa taksih mboten kepanggih.
    Nuwun sewu, wonten pundi papanipun? Amargi ing koleksi posting PPW mboten kepanggih, lan ing koleksi files password PPW, ugi boten wonten.

  3. Nyuwun pangapunten,
    pungkasan sampun pinanggih password-ipun.
    ingkang taksih dereng kepanggih, saged nyobi password punika:
    matrix

    salam,
    YS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s