Ki Sutono Hadi Sugito (KSHS) Lakon Wahyu Panca Manunggal


Berikut ini saya sharing untuk pengemar Ki Sutono Hadi Sugito (KSHS) dimana saja berada. koleksi ini cukup lama dan 2 File CD no 1 dan 2 tidak dapat diconvert karena sudah begitu lama dan tidak baik dalam penyimpanan. bagi siapa saja yang masih memiliki kelengkapannya kami tunggu selalu.

LINKNYA DISINI

By Ali Mustofa

16 thoughts on “Ki Sutono Hadi Sugito (KSHS) Lakon Wahyu Panca Manunggal”

  1. kulo sampun ngunduh Mas Ali, file ipun kok mboten saget distel/diputer nggih…file rusak wonten tampilan hp kulo mas…

  2. pripun Mas Ali file KSHS mp3nipun mboten saget kulo stel/dipun play nggih….matur suwun…kulo penasaran niki…

    1. Mas Budi Susilo, saged dipun kintunaken kula saged : roni subari jl. simpang pahlawan II No. 7 Bandung 40124 hp. 087 821 232 070, ugi saged dumateng Mas Pranowo Budi Sulistyo Jl. Agronomi 13 Tani Mulya, Ngamprah, Bandung Barat, pasti pasti dikembalikan. Terima kasih sebelumnya.

  3. Menawi mbiantu konvert saking pita kaset dados mp3 menapa ugi saget mas Roni? Kulo gadhah kaset KHS Bagong Dadi Ratu. Dereng wonten ing list KHS.

  4. Mas Budi, nyuwun pangapunten kaleresan tape deck kula sampun 6 wulan menika risak ‘kebakar’ mangkeh kula padosaken tempat konvert mbok menawi Mas Aris saget wonten kalodangan wekdal kangge konvert. Mtr nuwun

      1. Waaah lha niki menawi ndherekaken pandhita kang wus limpad, nembe mawon rasan-rasan langsung tedhak saking ‘argo keloso’ kagem Mas Budi kasuwun sms kula 087 821 232 070, sak mangkeh kula tedahaken alamatipun Mas Aris, Kagem Kangmase Aris matur nuwun sanget. Nuwun

  5. ingin membeli beberapa lakon yg di mainkan ki sutono,,,
    cara membeli nya gy mana saya sdh cari di daerah saya tidak ada yg jual
    klo ada saya ingin membeli semua lakkon judul vcd,,,
    saya berdomisili daerah depok jawa barat,,
    tolong di balas ya bapak/ibu..
    trmksh,,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s