Karya Emas Ki Nartosabdho


Prau Layar

Yo konco ning nggisik gembiro
Alerap lerap banyune segoro

Angliyak numpak prau layar
Ing dino minggu keh pariwisoto

Galo praune wis nengah
Byak byuk byak banyu binelah
Ora jemu jemu karo mesem ngguyu
Ngilangake roso lungkrah lesu

Adik njawil mas
Jebul wis sore
Witing kalopo katon ngawe awe
Prayogane becik balik wae
Dene sesuk esuk
Tumandang nyambut gawe

Lagu-lagunya sebagai berikut :

  1. Perahu Layar Pl 6
  2. Aja Dipleroki Pl 6
  3. Warung Pojok Sl.9
  4. Jahe Wana Pl.Br.
  5. Jebul Selak Pl.6
  6. Enthik – Enthik Sl.Mny.
  7. Dara Muluk Sl.9
  8. Endah Sukarta Pl 6
  9. Dhawet Ayu Sl. Mny
  10. Ldr.Retno Tumlawung Pl. Br.
  11. Pujiku Sl.9

Selamat Menikmati

 

Advertisements

2 thoughts on “Karya Emas Ki Nartosabdho”

  1. Menawi kepareng nyuwun password ipun gending NS.. kula padosi wonten PPW kok boten kepanggih.. matur suwun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s