KASS Lakon Wayang Golek (1)


Lakon-lakon wayang golek bersama Ki Dalang Asep Sunandar Sunarya ini saya peroleh dari belantara dunia internet :

Advertisements

26 thoughts on “KASS Lakon Wayang Golek (1)”

  1. punteun we iyeu teh bade ngiring download astrajingga gugat, atuh kapihatur nuhun sing ageung akang prabu nu tos nga upload file na. hatur nuhun kang

  2. asslmlkm,,hatur nuhun sateuacana ngiring keumpeul kahatur ti sim kuring,,nuhun keun wayang golek anu judulna cepot bobodoran,,nuhun wslm

  3. ass…….aduh, asa kagunturan madu, bingah kabina-bina wireehna mendak dulur sapamadegan dina raraga ngamumule seni sunda utamina wayang golek…..hatur nuhun ki dulur, namung, kumaha nyah ngadoanload na….da geuning teu acan tiasa wae…..

    1. Wa’alaikum salam, Mangga lur urang sasarengan ngamumule ‘wayang’ ngariung di blog iue, palih manana nu teu tiasa di download teh lur, kantun klik bae nganggo koncina aya di palih handap lur,
      Mamanawian salira kagungan koleksi lakon ti dalang naon bae tiasa di ‘shared’ didieu kanggo nambihan koleksi oge, upami aya di panangan seur panginten jaga moal tumpur teuing sugan. Mangga dilanjut……………………..

  4. tiasa di doanload mah ki dulur, mung teu tiasa di bukana geuning…..
    maklum, astrajingga mah apanan urtang lembur bau lisung, teu teurang kamotekaran tehnologi jaman kiwari……….
    Kameumeut pisan tah ASTRA JINGGA GUGAT….
    kumaha bukana ieu teh………….??????
    panuhun waleran nana diantos saenggalna ………………………..

  5. File anu ka download mangrupi ‘compres’an (rar) janten kedah di’extract’ heula, dina komputer pangersa kedah aya fasilitas kanggo ng’extract’na.

    Upami ka galih tambih kirang kahartos, supados ngagampil abdi nyuhunkeun alamat e-mail pangersa bae, tah sambil ngantos pangersa ngalengkepan fasilitas pirantina dina komputer, engke ku abdi dikuntunkeun alamat nu kantun klik bae. Alamat e-mail pangersa tiasa di send keun ka roni.subari@yahoo.com. diantos sambil urang sasarengan diajar kana piranti-piranti komputer. Htr nuhun diantos nya lur.

  6. duh punten teu tiasa di download gening manawi terang kumaha carana agan-agan sadayana hatur nhun diantoss onfo na

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s