KHS Aji Brajamusti


Lets Start !


Monggo sugeng midangetaken koleksi saking Radio Swara Kenanga Jogja ingkang sampun dipun sebataken wonten ing posting sakderengipun.

Kula wiwiti saking pagelaran ringgit cucal kanti dalang Ki Hadi Sugito kanti mundhut judul “Aji Brajamusti”.

Perseteruan antara Gatotkaca dengan Sitija yang menempatkan Prabu Kresna dalam posisi yang sulit. Gatotkaca yang adalah anak dari saudara-saudaranya terkasih Pandawa serta Sitija yang sebenarnyalah anak-nya sendiri. Sebuah pilihan yang sulit, namun Kresna harus bertindak.

Sugeng midangetaken.

Ket : Password sampun kula tulis wonten ing Milis – Files – KHS

Matur nuwun

———————————————

Radio Swara Kenanga Jogja AM774

Citra Seni Budaya Bangsa

Jl. Pantiwreda No. 5 Ponggalan Kel. Giwangan Kec. Umbulharjo

D.I. Yogyakarta (55163)

————————————

13 thoughts on “KHS Aji Brajamusti”

  1. Ngapunten mas Prabu, menawi saged nyuwun tulung dumateng rencang2 radio swara kenanga, file-ipun di cek rumiyin.
    Awit file aji brajamusti ketumpuk kaliyan gathutkaca kembar.
    Contonipun file nomer 3 jejer pareanom (resi seta), kok file nomer 5jejer pareanom (resi seta) malih? Lan kula midhanget ketingalipun urut2-ane nggih kaco.
    Ngapunten sakderengipun.

    1. Nuwun sewu kula nggih dereng mirengaken sedanten, dereng wonten kesempatan
      Mugi mangke Pak Sis saget maringi penjelasan babakan punika
      matur nuwun

    2. Mas Nano, lakon Aji Brajamusti ini memang sama persis dengan lakon Gatutkaca Kembar, hanya beda produsernya. Dulu saya pernah lihat kasetnya kedua-duanya. Yang terbaru Gatutkaca Kembar keluaran Fajar Record. Di tiap filenya, kedua lakon tersebut memang memiliki perbedaan karena :
      – File no. 1 Aji Brajamusti langsung mulai dhodhok wayang
      – File no. 16 hanya sampai menit ke 16, artinya ada sisa 13 kosong.
      sedang Gatutkaca Kembar
      – File no. 1 diisi uyon2 selama 13 menit baru mulai dhodhok wayang.
      – sehingga File no. 16 full tanpa sisa.
      itulah perbedaannya sehingga tiap perpotongan file berbeda. nuwun.

    1. Nggih kadosipun wonten ing lakonipun wonten gatotkaca kembar
      kula dereng khatam namung sekilas kemawon menyimak
      matur nuwun

  2. inggih mas..file no 4 lan 6mboten saged dipun unduh..nyuwun pirsanipun..matur nuwun..

  3. Tak kiro cuma aku sing ngalami file mlumpat2 lan pedot2. Jebule konco2 yo pada. Yen ncen pada karo Gatut Kembar berarti aku ra sah repot2 ngunduh neh. Aja-aja lakon REBUT KIKIS TUNGGORONO YO PADA JUGA YAKE…???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s