KNS : Kalabendana Gugur (Live)


Taksih kaliyan Sang Maestro Ki Nartosabdho, sakmeniko ngaturaken lakon “Kalabendana Gugur”.

Monggo menawi badhe langsung ngundhuh saget wonten mriki.

Wonten ing blog niki inggih sampun nate disharing lakon ingkang sami.

Menawi radi kawratan anggenipun ngundhuh wonten ing Multiply amargi dereng familiar lan ukuran file-ipun radi ageng, kula sampun ngunggah ulang wonten ing 4shareng lan sampun kula split dados 15 file

Monggo saget diunduh wonten mriki

 

Update terakhir new upload : 29032014

http://www.4shared.com/folder/MG5Scnrb/66_online.html

Jumlah File : 9 File

 

Advertisements

5 thoughts on “KNS : Kalabendana Gugur (Live)”

  1. dear all,
    Saya berencana meng-upload beberapa lakon dari KNS ke Multiply. Lakon2 tsb semuanya sudah ada di koleksinya wayangprabu.com, namun yg ini suaranya lebih jernih.
    Saya juga berencana upload beberapa lagu lama yang saya rekam dari plaat PH koleksi saya.

    salam,
    pakdhe212.multiply.com

    1. Wah .. layak prenjake ganter
      jebule wonten tamu agung
      terus terang pakdhe
      blog niki kula damel, salah satu inspirasinya adalah setelah melihat MP njenengan kala rumiyin
      matur nuwun sampun berkunjung
      lan ditunggu koleksinipun malih
      dikabari nggih menawi sampun wonten

  2. kulo klebet salah setunggalipun pengagum soho penggemar/fans beratipun Ki Narto Sabdo. Wah nek mayang, jan urip tenan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s