KNS : Krida Hasta


Puniko salah satuggalipun koleksi saking Pakdhe Multiply kanti judul Krida Hasta dening Sang Maestro Ki Nartosabdho.

Monggo menawi badhe langsung ngundhuh saget wonten mriki.

Menawi radi kawratan anggenipun ngundhuh wonten ing Multiply amargi dereng familiar lan ukuran file-ipun radi ageng, kula sampun ngunggah ulang wonten ing 4shareng lan sampun kula split dados 15 file

Sugeng midangetaken

 

Update terakhir new upload : 29032014

http://www.4shared.com/folder/39EAfIms/81_online.html

Jumlah File : 15 File

Advertisements

10 thoughts on “KNS : Krida Hasta”

  1. Lampahan puniko mboten benten kaliyan lakon ingkang kepungkur “Mbangun Candi Saptorenggo (MCSR)” sama persis. Waktu itu saya dapat kaset dg Cover berjudul Begawan Ciptowening dg Rek. Hongkong Record, tapi waktu saya dengarkan, ternyata MCSR yang pernah saya dengarkan 25 thn yg lalu. cuma alhamdulillah Rek. Krido Hasto ini lebih bening. mudah2ah Pakde punya lakon2 yang lain yang ada di daftar cover kaset tersebut.

  2. Mas prabu, saya koq gak bisa DL file no 9 dan 10 ya?
    Tapi saya lihat yg DL file tsb sudah banyak. Apanya ya…?
    Apa kompiku yg eror apa memang gak bisa di DL ya?

    1. Gimana ya saya coba barusan akses dan coba dl no 9 n 10 bisa tuh …
      kalau memang masih gagal silahkan ke file sumbernya di multiply
      nuwun

  3. Ngapunten Mas. Barusan saya coba lagi dan berhasil. Mungkin kemarin2 jaringan lagi sibuk kali ya….
    Tadi memang saya perlok-ke mruput ke kantor. Terima kasih Mas.

  4. Panjenengan leres mas Imam, lakon “Krida hasta” lan “MCSR” punika sami, mboten geseh sak rambut.
    Wonten ing bungkus kaset ipun, kejawi kaserat “Krida Hasta” (cetakan pabrik) ugi wonten embel-embel “mbangun candi saptorenggo” ingkang kaserat ngangge mesin ketik.

    nuwun,
    pakdhe212.multiply.com

  5. MAS PRABU KULO KOK MBOTEN SAGET DL. AMARGI MBOTEN NGERTOS PASSWORDIPUN. MBOK KULO NYUWUN PASSWORDIPUN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s