KTCM Setya Wening


Masih bersama Ki Timbul Cermo Manggolo dengan lakon

Setya Wening

Gadis yang “terlahir” dari telapak tangan Werkudara setelah dibuka dengan paksa oleh Baladewa.

Selamat menikmati

 

Update Terakhir : 03042014

http://www.4shared.com/folder/otzNgMBs/043.html
Advertisements

2 thoughts on “KTCM Setya Wening”

  1. Katur Panjenenganipun
    Mas Prabu Yth.

    Isinipun inggahan Setya Wening kok mboten runut antawis satunggal dateng satunggalipun, saha kok kurang isinipun, no 10 sami kaliyan no 6, Lsp. mbok menawi saget dipun ulang kemawon inggahanipun mas. Nyuwun pangapunten saha maturnuwun awit saking kawigatosanipun

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s