9 thoughts on “KNS : Maerokoco”

  1. kados pundi manawi kulo badhe download/ngunduh video utawi mp3 wayang kulit ingkang dalangipun ki narto sabdo, ki anom suroto, utawi ki hadi sugiti. manawi wonten ingkang kagungan mbok kawulo dipun paringi. saderengipun matur nuwun.

  2. mAS,.. kULO sampun ndangu ngenteni diaprrove.. nyuwun tlg dibantu nggih. matursuwun sanget nggih sakderengipun!!

  3. Kulo tulis teng mriki mawon nggih Mas Roni..

    Nama : Herru Septyan K
    TTL : Palembang 17 September 1984
    Agama : Islam
    Alamat : Komplek Pemda, blok A3 no 32 Rt 37 Rw 10 Km
    7,5 Kec. Alang-Alang Lebar Palembang (30152)
    No Hp : 081367048992
    e-mail : herruseptyan@yahoo.com

  4. Nuwun sewu Mas Prabu, Mas Roni & Mas Edy L,
    Kulo koq mboten waget pinanggih password ipun KNS-MAEROKOCO puniko, menopo sampun dipun dipun paringaken wonten ing MailingList password menopo dereng, kulo kepingin sanget download lampahan puniko.
    Matur nuwun sanget awit kawigatosan panjenengan sadoyo.
    Salam.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s