Dede Amung Sutarya : Rikmadenda


Source : http://datasunda.org/

Wayang golek (Puppeteer performing art from west Java), performer : Dede Amung Sutarya for a wedding party in Pangandaran city. Story : “Rikma Denda” total length 5h16m04s). “Munggul Pamenang” group from Bandung city with “Jabang Tutuka” group from Pangandaran city. Female singers : Oom Komalasari, Cicih Wasiat, Edoh Setiawati, Een Kurniasih, Aar Iswantini. Male singer : Cep didir dedi Rosida. Players : kendang Encon, rebab : Acum.

  1. File MP3-01
  2. File MP3-02
  3. File MP3-03
  4. File MP3-04
  5. File MP3-05
  6. File MP3-06
  7. File MP3-07
  8. File MP3-08
  9. File MP3-09
  10. File MP3-10
  11. File MP3-11

Tentang siapa itu Rikmadenda dapat dibaca di WayangPustaka

Page Dede Amung Sutarya ada di FB

Advertisements

6 thoughts on “Dede Amung Sutarya : Rikmadenda”

  1. di pasarkan sebuah benda pusaka dri kerajaan mataram, sebuah benda dri perak murni brupa kuda puti buntung? yang bermint hubungi 087884838428

  2. asalamu alaikum wr wb.
    sampurasun…
    hatur nuhun tiasa ditepangkeun ngalangkungan ieu media.. asa kaubaran ka sono galindeungna soanten pangersa pa dede amung sutarya.. rumaos abdi teh sok mulungan elmu tina catur wayang pa dede… hatur nuhun pa dede mugi sehat dina ridho allah salamina.. amiin

  3. Sampurasun,
    Ngiring ‘bernostalgia’ yeuh, alhamdulillah mendakan nu tos lami disungsi nu tos lawas disiar, sanaos dina carios nu sanes, nu dipilarian ku sim kuring mah ‘Bisma Gugur’ eta rekaman sim kuring ngadanguken ti tatanggi antawis taun 1982-an waktos ki Dede Amung Sutarya kenging Bokor Mas, mung carios rukma denda iue oge rada ngubaran kakangen simkuring ka ki Dede Amung Sutarya nu dipirig ku Munggul Pawenang nya tambih lumayan ah, Manawi saderek aya nu kagungan carios Bisma Gugur nyuhunkeun pitulung tiasa kontak ka simkuring di 087 821 232 070, Htr nuhun

  4. sayang dalang dede amung itu kurang promosi seperti dalang asep sunandar yg banyak kasetnya dapat dinikmati masyarakat banyak di jawa barat khususnya, dalang dede amung sukar di dapat kasetnya baik pita maupun cd nya, mau beli dimana |?
    toko mana |? mohon petunjuk.

  5. hade ieu blog teh kanggo ngahijikeun orang sunda anu atos ka edanan orang arab anu jelas ngarusak orang sunda contona tuh geuning di ci sarua numpuk orang arab ngadon lalacur

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s