Milis Paguyuban Wayang


Sebenarnya tidak ada maksud lain dalam membuat milis ini selain hanya untuk lebih terfokus dalam mewadahi para pecinta, pemerhati, pengagum Wayang. Oleh karenanya Milis tidak dibuat open kepada anyone tetapi kami seleksi bagi orang-orang yang benar-benar serius untuk bergabung dalam kebersamaan karemenan dan kebersamaan tujuan dalam rangka nguri-uri budaya.

Kalau sekedar mengkoleksi saja konten wayang, terutama di wayangprabu.com, untuk kepentingan sendiri kemudian dinikmati sendiri, tentu efeknya kurang greget. Akan lebih gayeng dan bermanfaat lebih luas bila kita bergabung dalam satu kebersamaan dan satu aksi untuk tujuan dimaksud. Ibarat sebuah sapu lidi yang diikat dengan tali kuat, akan lebih bermanfaat daripada banyak lidi yang terpencar sendiri-sendiri.

Sebagai wujud keseriusan kita dalam ikatan itu, maka dalam Milis ini kami mensyaratkan untuk memberikan info pribadi berupa Nama, Nick Name (kalau ada), Alamat dan Notel. Tujuannya hanya untuk didata dan dimanfaatkan untuk keperluan antara kita sendiri. Jangan kuatir bahwa data pribadi tersebut nanti akan di-publish untuk keperluan bisnis atau komersial yang lain. Selama ini kami dalam membangun blog dan mempublish konten-kontennya, tidak ada niat untuk mengkomersialkannya untuk kepentingan bisnis atau keperluan pribadi. Murni hanyalah sebuah upaya dan dedikasi kami untuk kelanggengan budaya wayang itu sendiri.

Sehingga sekali lagi kami mohon para pengunjung blog ini agar maklum adanya. Dan seandainya tersembul krenteg di hati untuk ikut bergabung dan kemudian mendaftarkan diri menjadi anggota, silahkan mengikutkan persyaratan sesuai yang diminta.

Harapannya, dengan adanya milis ini dapat mewadahi kiprah para pecinta wayang. Informasi-informasi di blog ini atau yang lainnya akan kita share di milis ini.

Matur nuwun

Milis Paguyuban Pecinta Wayang

Sampai dengan saat ini sudah ada member :

am10365@yahoo.com
cipto_max2008@yahoo.com
cjdwe09@yahoo.com
edy_listanto@yahoo.com
pranowo.budi@yahoo.co.id
sidiqprabowo@yahoo.com
sinten_nikki@yahoo.co.id
warihwforensicua@yahoo.co.id
19baskara@gmail.com
joko_edan73@yahoo.com
pakdede@yahoo.co.id
aris@cd-indo.com
ibazzhari@gmail.com
widjanarkojogja@gmail.com
estemor_gilih@ymail.com
riyadiwaone@yahoo.com
widji.n@gmail.com
wisnu710@gmail.com
bayvel01@yahoo.com
y-komp@sby.centrin.net.id
oex75@yahoo.com
misranto_g12@yahoo.com
hery_p2003@yahoo.com
endro.rhs@gmail.com
waluyodosen@yahoo.com

Cat :

Sebenarnya data yang telah masuk ke saya (yang sudah lengkap infonya) akan saya inputkan semua, namun dimilis hanya diberi kesempatan create 10 member per hari. Jadi secara bertahap akan saya inputkan.

123 thoughts on “Milis Paguyuban Wayang”

  1. Mas Prabu, kulo nderek nggabung, carane pripun…

    ___
    Nggih sampun kulo add mas
    nuwun

  2. Kakang Prabu, badhe gabung tapi ngagem Hotmail saged to? Tapi sambungan (link) kok langsung tumuju Yahoo nggih? Matur nuwun

    ___
    Monggo email teng kulo rumiyin
    Menawi selain yahoo kedah di add manual
    Nuwun

    bumiprabu@gmai.com

  3. Mas Prabu, aku wis coba nderek nggabung, tapi durung diapprove, gmn mas?

    ___
    Lho di “members pending” kosong lho …
    Berarti semua sudah saya approve ..
    Mungkin salah kali ya
    Nuwun

  4. mas Prabu, matur nuwun sampun dipun approve dados anggota Milis Paguyuban Penggemar Wayang
    Smoga mas prabu mendapat balasan yang lebih baik dari Allah swt

    _____
    Sami-sami
    Mugi kita sedaya tansah pinaringan rahmat & berkah saking Gusti Allah ingkang murbeng dumadi
    Nuwun

  5. Kula nderek gabung. Saking mriki mawon saged menopo boten…?
    Matur nuwun

    ___
    Langkung sae menuju TKP mawon mas
    Nuwun

  6. Kulo badhe nderek pripun carane mas? bingung kulo?

    ____
    Kantun masuk ke link milis
    Trus join lan isi kolom-kolom ipun
    Menawi kesusahan monggo kirim permintaan kemawon wonten email bumiprabu@gmail.com
    Nuwun

  7. Nderek gabung Mas Prabu… mugi2 wayang tansah lestari.. sekilas info.. di akun FB Ki Purbo Asmoro sedang mengadakan survey untuk mengadakan pentas wayang Ki Purbo Asmoro di Jakarta yg akan didanai oleh penggemar wayang Ki Purbo Asmoro di Facebook yg berdomisili di Jakarta yg jumlahnya kurang lebih 800an.. bagi yang berminat silahkan mengisi di akun FB Ki Purbo Asmoro..

  8. Mas derek gabung nguri uri budaya jawi, khususipun wayang kulit dalang Ki hadi sugito, lan ugi derek pitepangan, asli kula saking Jatimulyo celah galih gua kis kendo, Kec.Girimulyo, Kulon Progo, Jogja lan wekdal saknini wonten sambungmacan, Sragen jateng. matur nuwun

  9. mas prabu. kulo koq mboten saget download nggih? kamongko password sampun kulo lebetaken. Lajeng kulo klik tombol ok. langkung saking 3 jam tetep mboten saget mlebet.

  10. Kepada Para Milis Yth.

    Mari kita bergandengan tangan, bahu membahu, bergotong royong untuk berpartisipasi dalam wadah PPW kita ini partisipasi sedherek-sedherek semua sangat dinanti, pada saat ini PPW sudah mencetak banyak kalender 2011, bagi sdherek-sedherek yang belum mempunyai kalender PPW dapat memesan melalui Milis, moment ini sangat kita harapkan sebagai ‘tonggak’ dalam meniti kebersamaan ke waktu yang akan datang, mari kita teruskan sharing-sharing selanjutnya. Mari bergabung bersama Milis PPW dan kita dukung kebersamaan PPW secara berkesinambungan. Nuwun

  11. mas prabu nderek gabung.kulo pengagum berat swargi pak gito wates.nyuwun bade download mp3nipun.maturnuwun sakderengipun.salam tetepungan saking kulo ing palembang.

  12. kulo Hendra saking Tulungagung pengagum berat wayang lan tiap minggu wayang kulo setel wonten radio kulo.

  13. mas bade nderek gabung maleh mas, carane dos pundi? sing di maksud password 4share ada di millis niku nunopo mas, kulo pun daftar ning kulo dereng saged ngunduh wayang. matur nuwun mas prabu.

    1. Nuwun sewu, Mas Anton
      Ingkang dipun sebat passwor 4 shared, menika password kangge ngundhuh ingkang dipun kersaaken, sak derengipun ngundhuh sekecanipun sampun dipun siapaken passwordipun dados kantun copy paste kemawon. Caranipun wonten Milis PPW, wonten File-file Password dll. dipun klik kemawon. Monggo dipun cobi

    1. Mas Ardi, gampil kok namung nuwun sewu mas Ardi sampun anggota ? menawi dereng daftar rumiyin mangkeh kula caosi prikso, oo injih PPW gadah kalender 2011 mbok menawi ngersaaken monggo saget lumatar milis.

  14. mas menawi angsal kulo nderek gabung milis pecinta wayange.. seneng banget ono koleksine mbah hadi sugito okeh banget… menawi angsal kulo bade nderek donlot, pripun carane?

    1. Mas Respati, Monggo gabung Milis PPW, kantun klik Milis PPW ing nginggil lajeng : http://asia.groups.yahoo.com/group/paguyuban_pecinta_wayang/database?method=reportRows&tbl=1
      lajeng mangkeh ngisi akun kagungan, pasword kagungan, lajeng table, lajeng ngisi data-data lengkap, namung ampun dipun enter rumiyin, kursoripun dipun geser lajeng ingkang pungkasan dipun enter. lha menawi bade bade madosi passwor wonten Milis PPW wonten File-file password 4shared menika rupi-rupi password wonten mriku. Kangge DL password ingkang dipun kersaaaken dipun undhuh lajeng dipun save mawi tex, utawi notepad, lajeng dipun copy paste dumateng kotak ingkang nyuwun password namung njih kedah sesuai kaliyan dalang lan lakon ingkang dipun kersaaken. Monggo Sugeng Gabung kaliyan sedherek-sedherek Milis sanesipun, Nuwun

  15. kulo nuwon mase prabu..
    dulu web ini, kesayangan saya ketika pulang kerja di rumah buka buka tiap hari, doanload wayang sepuasnya tanpa ini itu,mau dengarkan saja juga..langsung..seneng atiku, anangin aku lali..menowo wayang puniko paninggalan engkang linuhur, mulo iku bila mau masuk ke web ini mau dengar wayang/donload musti lewat pintu yg bagi beberapa orang susah setengah mati..hanya tinggal angan angan mengenal dan mendengar wayang..apalagi doanload..boro boro….anangin njeh dipon maklumi..kang prabu puniko dalah susah nyaosaken lakon lakon wayang engkang sampun langka, yang lain pasti tidak punya..seperti saya..makanya saya dulu sering kesini hehe..
    saya mampir, berharap bisa mendengar kembali wayang2 di web ini..ternyata..gerbang “milis”web ini, bak baja 10 cm…tidak tembus dengan pengetahuan dan kesabaran tukang becak seperti saya…
    sayang sekali, padahal tanpa milis dan paswoord, semua bisa mengenal wayang yang hampir hilang dari generasi muda ini…

    sukses.. kang mas prabu…

    1. Tidak sesulit yang anda bayangkan Mas. Kalau Mas sudah bisa download sebelumnya, nggak susah untuk menjadi anggota milis kemudian memperoleh file2 password. Saya tidak pernah mempersulit menjadi anggota milis, kalaupun terpaksa masuk milis karena ingin passwordnya, silahkan masuk dan nanti keluar lagi. Pada prinsipny kami tidak memaksa untuk harus menjadi anggota milis,meskipun kami berharap melalui media blog dan ini milis maka kita dapat memberikan kontribusi bagi pengembangan dan kemajuan budaya kita.
      Matur nuwun

  16. mas nderek langkung nggih, dalem saking banyuwangi
    rumiyin download ringgit cucal gampil sanget, ananging sakmenika kok rekaos sanget tho. mbulet kados bolah ruwet
    sepuntene sing kathah nggih, ngrepoti wae
    nuwun

    1. Nuwun sewu Mas Hadi R, ruwet ingkang kados pundi, menawi ruwet amargi dipun password menika lha kantun madosi passwordipun ingkang sampun sumadyo wonten Milis PPW, lha ruwetipun ingkang kadospundi monggo saged sharing lumantar Milis PPW. Nuwun

  17. inalillahi wa inailaihi roji’un
    Nderek belasungkawa sedanipun Ki Dalang Timbul Hadi Prayitno. mugi tansah pinaringan margi ingkang sae. dipun tampi sedaya amal kasaeanipun lan dipun ngapuro dosanipun. kangge kulawargi ingkang dipun tilar mugi tansah sabar.
    rahayu rahayu rahayu

  18. mas nawi salam kenal njih…..saya dan temen temen sekampung paling seneng naggap wayang setiap minggu lewat layar lebar, tapi temen-2 paling demen wayang dengan dalang Ki enthus susmono menawi njenengan gadah koleksi enthus ingkang enggal kulo mbok di kintuni nggih. suwun

  19. Mas prabu kula ndherek tepangan, kula remen wayang wiwit tahun 1970, Mulai 1995 pun rada repot pados lakon wayang (khususe Kaset pita). Gadah saklakon mawon nganti rusak merga sering diputer, Sakniki nembe keturutan malih saksampunipun saged mirengaken lewat internet.

  20. Mas Prabu, kulo bahe nderek gabung dados anggota Milis Paguyuban Pecinta Wayang caranipun dos pundi? awit kulo remen sanget kaliyan kabudayan wayang, nanging saben kulo badhe ndownload mesti mboten saged awit wonten passwordipun. matur nuwun.. kulo tenggo jawabanipun.

  21. Kulo rumiyin dado wayang bocah wonten home town kawulo wiwit sd ngantos sma pentas terachir inggih rikala perpisahan sma..Nyuwun pirso menopo wonten wadah ex pemain wayang ing Jakarta.Nyuwun pitutur

  22. Raos bingah estu menawi kulo saget ndherek Mas Prabu.Kulo remen wayang kulit ,menawi kepareng ,ijin sedot.nuwun

  23. nyuwun sewu pak dhe !!! kulo badhe ngunduh (download ) wayang koleksi wayang prabu, ananging mboten mangertos pasword ipun, mbok mugiyo kepareng kulo pun paringi, awit kulo remen sanget kalih budoyo jawi, mliginipun wayang puniko. kulo tenggo nggih pak dhe..!! nuwun

  24. mas prabu mau dong jadi member.

    iklan sedikit yang mau cd pagelaran wayang kulit selama 3 malam
    semar tigas kuncung
    semar mbangun kahyangan
    semar dadi ratu

    silahkan add fb samudrafm@yahoo.com
    makasih

  25. Biasanipun wekdalipun ‘members pending’ dangu menapa mboten mas Prabu, dalem kepingin enggal gabung?

  26. Maaf mas prabu dospundi kulo saget resmi jadi anggota paguyuban pecinta wayang lan kadospundi ngirimipun biotada dari teguh bonorejo 05/03 gulurejo lendah kp

    1. Mangga Ki Agus Kelik ugi Mas Teguh, klik “Database” Trus klik “Data Anggota MIlis”
      Trus di “Search This Table” diketik nama atau email untuk mencari nama/email kita. Kemudian “edit” trus isi deh.
      Nggak susah kok mas bahasa inggrise, lumih angel bahasa kawi … he he he

      Utawi dipun kintunaken data-data panjenengan dumateng roni.subari@yahoo.com utawi sms 087 821 232 070
      Mtr nuwun

  27. mas prabu,,kulo mpun krim daftar,,,,maaf mas prabu kulo mboten begitu ngertos internet tp kulo remen wayang saking ki timbul,,,,menawi kulo dibantu njeh,,,,kulo pingin ngertos pasword nipun,,,mpun enten sewulan full kulo jelajahi teng mriki,,,sepurone kulo pingin banget download file sedoyo,,,,,nopo diwenehi ngertos teng mriki,,,,( ari_lucifer@ymail.com ) sak derenge matur suwon banget…

  28. Kulanuwun…Kang Prabu, nderek nyuwun gabung wonten millis PPW, lan nderek nyuwun ijin nderek mirengaken pagelaran audio wayang kulit nggih

  29. matur nuwun saget sesambetan kaliyan wayang prabu dalem remen sanget saget donlot koleksinipun BP KHS sekalian kagem nguri-uri kabudayan jawi mantaaaf wayang prabuu

      1. Untuk pengunjung yang ingin menyatukan diri bergabung dengan Milis PPW-wayangprabu.com sebetulnya dapat meng klik sendiri dengan membaca apa yang diuraikan di awal PPW Milis, namun jika menemui kendala dapat mengirimkan bio data-datanya secara lengkap berikut no. hpnya ke Sekretariat PPW ke paguyuban_pecinta_wayang@yahoogroups.com atau langsung ke roni.subari@yahoo.com atau sms ke 087 821 232 070. Terima kasih

  30. Kangmas Prabu, kaya ngimpi aku bisa ngrungokna Ki Nartosabdho maneh, jalaran kasetku wis podho rusak. Mas Lukito UMM maringi aku rekaman Beliau, naging ora pepak. Bisa aku gabung lan pripun carane Mas? Aku ya seneng nliti wayang, khususe Ki Nartosabdho. Sing wis dadi “Karakteristik Humor Pedhalangan Ki Nartosabdho”. Muga-muga bisa tak kirim mrene kanggo nambahi penmgetahuan.Nuwun, banget tak tunggu Mas, Carane mlebu lan ngunduh.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s