KNS : Bimo Gugah


Kami sharing lakon Bimo Gugah oleh Ki Nartosabdho

Ceritanya nyusul setelah nanti dengerin :)

Silahkan Lihat Disini

 

Update terakhir new upload : 29032014

http://www.4shared.com/folder/NLG2gHtc/103.html

Jumlah File : 8 File

Advertisements

11 thoughts on “KNS : Bimo Gugah”

  1. Pancenipun Ki Nartosabdho minongko dalang kondang, hinggo sakmangke dereng wonten tandinganipun. Kawulo remen amargi sedoyo pagelarannipun tansah mersudi ing filsafat-2 tumpraping ngagesang lan kebak ing wulang-2 luhur kangge ngagesang, kalebet bab-2 ingkang magepokan tumpraping manajemen lan kepemimpinan…nuwun…

    1. Leres kanthi midangetaken pagelaran wayang, “nilai tambah” ingkang saget kitapundhut inggih punika ilmu kangge sangu nglakoni urip kanthi sae
      Lan Sang maestro pancen piawai ngolah pitutur dibungkus wonten ing tokoh lan lakon wayang
      nuwun

  2. Mas, link unduh lakon ini sudah tidak aktif
    mohon bantuannya untuk meluangkan waktu memeriksa link unduh lakon ini
    matur nuwun sangat atas bantuannya.

    1. Monggo kemawon Mas, password sampun sumadyo wonten ing Milis PPW ing nginggil. Langkung menawi prayogi gabung dumateng Milis PPW, Nuwun

  3. Ki Prabu, saya sudah mendaftar tapi koq belum ada konfirmasi ya ?? saya senang dan selalu belajar dari wayang, mau download bimo gugah sama babad wanamarta belum bisa… mohon bantuan ki…

  4. Met pagi ki prabu, pagi ini saya cek sy sudah terdaftar di Milis, saya juga sudah bisa memulai donwload, trma ksh ki prabu, trma kasih untuk wayangprabu.com, trma ksh untuk niat baik melestarikan budaya ini tanpa ada tujuan komersil sekalipun. sy bangga dengan wayang kita, smga tetap abadi dan takkan hilang. trm ksh, matur sembah nuwon.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s