13 thoughts on “Ki Nartosabdho : Banjaran Dorna”

  1. Nggak kleru paste gambar illustrasine to Dhimas, iku rak Yamadipati dudu Druna.

    ____
    Nggih kulo ingkang klentu Pak … mboten setiti lan ngati-ati
    sampun kulo gantos
    Matur nuwun koreksinipun

  2. sugeng ndalu mas Prabu.
    Tepangaken, kulo Masjontro, penikmat wayang; asring sowan
    dhateng situs panjenengan. Rumiyin kulo mboten ‘kesulitan’ ngundhuh wayang audio, sak meniko kok susah sanget to mas ? Waktu tunggu lami (langkung 3 menit), sing ke-undhuh namung file firefox. File audio mboten saget dipun undhuh.
    Mbok dipun permudah mas kados rumiyin.

    1. Menika sanes kula ingkang damel kados mekaten Pak … sampun saking sistem ing 4shared.com … biasa pak itung-itungan bisnis …
      Dados menawi ingkang free nggih kedah ingkang sabar ngantosi …
      Kula mawon menawi DL ing 4shared nggih kados mekaten kok Pak
      Demikian
      Matur nuwun

  3. Matur nuwun sampun down load. Inilah sosok guru dengan ilmu sangat komplit untuk diajarkan kepada para murid.

  4. “Link file yang Anda minta tidak berlaku”, niku sabdhaning Panembahan 4shared, kangmas hehehehe pripun nggih?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s