Ki Sugino Siswocarito : Bawor Dadi Guru


Kembali dari koleksi Mas Bawor Samhan, berikut adalah pagelaran wayang Banyumas oleh dalang kondang Ki Sugino Siswocarito berjudul “Bawor Dadi Guru”.

bawor

  1. Bawor Dadi Guru 1
  2. Bawor Dadi Guru 2
  3. Bawor Dadi Guru 3
  4. Bawor Dadi Guru 4
  5. Bawor Dadi Guru 5
  6. Bawor Dadi Guru 6
  7. Bawor Dadi Guru 7
  8. Bawor Dadi Guru 8

Matur nuwun Mas Bawor Samhan.

28 thoughts on “Ki Sugino Siswocarito : Bawor Dadi Guru”

  1. matur nuwun sanget mas prabu, kulo sampun ngunduh bawor dadi guru by ki dalang soegino siswocarito.

    ___
    Nggih sami-sami
    Puniko kirimanipun Mas Bawor Samhan

  2. Matur nuwun … saking koleksinipun saged nguri – uri kabudayan ingkang edi peni … puniko ..

    Menawi Saged kulo nyuwun serial Bharatayudanipun ….

    ___
    Nggih sami-sami matur nuwun
    insya allah menawi sampun wonten nggih

  3. Maaf Mas Prabu, ini lakon bawor dadi guru seri 3 kok kwalitas suaranya kurang bagus ya.

    ____
    Nyuwun sewu, itu adalah koleksi dari Mas Bawor Samhan

  4. kiye nek sing ngrasa wong banyumas kudu seneng lakon iki,,dialoge khas bgt,,ke suwun bgt ya mas prabu…

  5. Kulanuwun….

    wonten ingkang pirso menawi bade tumbas VCD/DVD wayang kulit dalang Sugino siswocarito mboten nggih..

    matur nuwun

    ___
    Menawi wonten ing seputaran purwokerto, banyumas kulo kinten kathah mas
    Kulo pikantuk saking mriko, nuwun

  6. kang bawor disk papate koh mboten saged di downlaod kang bawor pripun crane ben iso 1 smpe 8 bisa didownload kcuali no 4 ga bisa

  7. Mas, link kangge nomer sekawan mboten saged dipun donlod. Menapa saged nyuwun tulung di aplod malih? Matur nuwun

  8. Kang Bawor… Matur nuwun posting wayang dalang ki suginone… Kiye sing lawas tek goleti… Ijin melu downloads yah? Ohya. nek ana ling downlads gending-gending banyumasane, tulung inyong de wei ngerti ya? Salam kenal bae sekang enyong. Darwan Nurrohman Cah sing saking Mbanyumas…

  9. I like the helpful information you provide in your articles.
    I’ll bookmark your weblog and check again here regularly.

    I’m quite certain I’ll learn lots of new stuff right
    here! Best of luck for the next!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s