Ki Nartosabdho : Kresno Duto (versi Singo Barong)


Berikut adalah koleksi rekaman pagelaran wayang dengan dalang Ki Nartosabdho versi Singo Barong. Judulnya kali ini adalah “Krena Duta” yang sudah di upload dan disharing oleh Mas Edy L berdasarkan kiriman dari Mas Imam Garut. Lakon yang sama sudah di blog ini, cuman nuansanya berbeda karena versi Singo Barong ini adalah rekaman di pentas terbuka bukan di studio seperti versi sebelumnya.

Ki Nartosabdho - Singo Barong - Kresno Duto

Silahkan nikmati perbedaannya disini.

Matur nuwun Mas Imam lan Mas Edy atas jerih payahnya buat kita semua.

Satu lagi lakon Singo Barong berjudul “Karno Tanding” kiriman Mas Imam sementara masih akan saya upload.

 

Update terakhir new upload : 29032014

http://www.4shared.com/folder/cHHJxfGg/13_online.html

Jumlah File : 7 File

Advertisements

8 thoughts on “Ki Nartosabdho : Kresno Duto (versi Singo Barong)”

  1. wilujeng dalu…

    maturnuwun Mas Edi kalian Mas Imam…kulo sak kaluwaro remen sanget wonten blog khusus pewayangan…khusus ipun Dalang Ki Nartosabdho….rekaman Singo Barong… nambah umur bapak kulo…. nek saget sedoyo rekaman singo barong nyuwun di upload… khususe lakon…Parto Kromo,..Wahyu cakraningrat,…Bimo Sakti(Suci),..Pendawa Dadu,..Wahyu Dwi Kembar….Kolobendono Gugur,…..Gatotkaca krama,..Begawan Tunggul wulung,..Parto Dewo,….Alap2an Rukmini,…Alap2an SetyaBomo,…..mbok menawi saget rekaman pentas langsung……amargi saget nambah umur bapak kulo….
    maturnuwun…..
    ——————————–
    Matur nuwun mas Hartono awit kawigatosanipun. Alap2an Rukmini meniko lakonipun Kresna Kembang…ditengga minggu ngajeng nggih….convert upload nembe separo….

  2. Mas Prabu

    Kulo inggih derek bingah kanti wontenanipun blok poniko. bilah wonten kulo nyuwun dipun uploadaken lakon Parto Kromo kanti dalang mbak Ki Narto or Ki Anom.

    Nuwun
    Buyung

  3. Saderengipun, nyuwun pangunten.

    Kepareng matur, ilustrasi kangge Kresna Duta menika, kula tingali, Prabu Kresna ngusiri kreta ingkang dipun titihi para dewa.

    Saking giyaran radio, kula nate mirengaken bilih ingkang dados kusir menika Setyaki.

    Nyuwun dhawuh pangandikanipun.

    Matur nuwun sarta salam taklim.
    PakAdi
    22-11-2010: 1056

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s