KMS : Gatotkaca Wisuda


Masih cerita tentang Gatotkaca, berikut pagelaran wayang kulit oleh dalang Ki Manteb Sudharsono dengan lakon “Gatotkaca Wisuda”.

gatotkaca

Gatotkaca ingin menguasai para dewa, bagaimana ceritanya ?

Silahkan dinikmati disini.

 

Update Terakhir : 02042014

http://www.4shared.com/folder/gbrmg3uI/018.html

Jumlah File : 7

Advertisements

10 thoughts on “KMS : Gatotkaca Wisuda”

  1. Matur suwun mas, kula nderek unduh. Menika tuhu saged dados panglipur.

    ____
    Sami-sami mas misranto
    Matur nuwun

  2. Apek tenan mas, wong lampung dadi iling karo kesenianne. soale jawane wis podo ilang dirubung semut

    ____
    Nggih tuku obat anti semut no …
    utowo gawe plang peringatan sing tulisane “Semut dilarang merubung” :)
    Salam kangge para sutresno ing lampung

  3. Mas Prabu,donlut kula kok mboten kasil teruss nggih. Sedaya sami putus tengah margi. Lha lakon-lakon terakhir sanesipun ingkang Panjenengan uplut file ipun ageng-ageng sedaya. Racakipun inggilipun 40 mb.Nyuwun saran menika Pak Prabu.

  4. Sakniki downloadtipun radi dangu pak prabu….??ingkang setinggal sesi punika saget 1 jam langkung……?
    kagang mlah mboten tatas ngantos 100% pun time out….???!!
    pripun pak….

    1. Kadosipun wonten kebijakan baru saking 4shared perkawis countdown ingkang tambah waktunipun
      nanging bab download utawi sanesipun tetep mawon
      menawi badhe cepet nggih kaliayan 4shared dikon langganan he he he …
      nuwun

  5. maturnuwun mas prabu, lewat youtube, internet, lan saking bantuane panjenengan, kitho saget menikmati cerita-cerita wayang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s