Ki Sugino Siswo Carito : Petruk Idu Geni (Audio)


Makarya bareng karo Radio Mutiara AM Bandung.

Dening : MasPatikrajaDewaku (PPW 11-01-0006)
Mangga lah para sedherek. Kiye Lakon Petruk Idu Geni
Dalang             : Ki Sugino Siswo Carito.
Karawitan        : Mudha Budhaya.
Pangarsa          : Ki Sugino Siswo Carito
Kendhang         : Ki Rasito.
Waranggana     : Nyi Suryati, Nyi Wahyuni, Nyi Suwarti.
About these ads

29 thoughts on “Ki Sugino Siswo Carito : Petruk Idu Geni (Audio)”

  1. Mas Prabu, untuk 2 lakon Gareng & Petruk. Bagaimana ya cara unduhnya. Sepertinya di mediafire sudah lain tidak seperti yang dulu-dulu. Matur Nuwun sanget Mas …..

  2. Kangmase, kaya komentare sing neng nduwur, deneng ora bisa diunduh ya? Banene anu selakon dadi file siji? Apa ora kegeden? Mulane dadi angel ndean.
    Kesuwun

  3. MasPatikraja …….. matur nuwun sanget lhoo. Kiye Kakang Mbekayu link unduhane wis Maknyuussss… Mbleketaket.

  4. Kesewun banget mas patikraja dewaku,….koleksi mp3 wayang sekan dalang Ki Sugino dadi mandan kumplit,jan jan gumer2 banget

  5. Kang mas Prabu…….matur suwun sanget koleksi mbah Gino klangenanku sampun kulo unduh nanging ingkang nomer kalih kok ngangge password nggih……..cobi lah nyuwun kuncine ……..

    1. File no 2 s/d 8 lakon Petruk Idu Geni digembok nganggo password, mangka kuncine disingidaken mbuh nang endi papane, Tek tiliki nang MILIS urung ana. Ya sabar ditunggu bae, suwe2 mengko bakal dibukakake. Moga2.

  6. kepriwe kakange, deneng angel di download, di gembok ora di wei kuncine ya ora teyeng ngunduhe. Wis lawas gole geleti, ora ketemu,

  7. kulo ngentosi passworde kulo remen lakon niki,nopo niki sing lakon petruk dados sekti saderenge petruk edan?……maturnwn mas patikraja…najan niki dereng kebuka gembokipun..saking panjenegan lan mas prabu kulo dados gadeh kethah koleksi wayang ki sugino ingkang sami kito tresnani lan kagumi…nuwun sanget kagem panjenengan ingkang kekalih..

  8. Mas pinter dibageaken lah kuncine nopo? Kang Bawor inyong ya pengin ngunduh koh…… matur kesuwun…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s