KASS : Rahwana Pejah


Pagelaran wayang golek spektakuler dari Ki Dalang Asep Sunandar Sunarya berjudul “Rahwana Pejah”

Saksikan “sabetan” ki dalang Asep yang yahuud

Tapi sementara Audionya dulu ya …

Silahkan di sini

Filename: KASS Rahwana Pejah 1.mp3
Filesize: 52.5 Mb
Download Link: http://jumbofiles.com/q84cxh3pfeqp
Filename: KASS Rahwana Pejah 2.mp3
Filesize: 52.5 Mb
Download Link: http://jumbofiles.com/pymij4vdoo5v
Filename: KASS Rahwana Pejah 3.mp3
Filesize: 49.2 Mb
Download Link: http://jumbofiles.com/c0ogpd7b5m34

Hatur Nuhun

password : wayangprabu.com

About these ads

14 thoughts on “KASS : Rahwana Pejah”

    1. Kang Sutarman, punten nya ngiring cuap-cuap, dina raraga ngahijikeun budaya naon rupi wayang mah bakal sareng bade dihiap ku wayangprabu, komo deui ieu budaya urang pribumi, mangga urang sasarengan ngamumule seni sasarengan wayangprabu, milisna oge tiasa gabung kang, ulah isin ulah rempan, sim kuring oge sami sareng Mas Prabu, istilahna pindah cai pindah tampiyan, mangga kang Sutarman urang hijikeun ngamumule budaya sunda nu diwadahan ku wayangprabu, kumaha upami kang Sutarman kapundhut janten manggala yudhana kanggo ngahiap Milis ti tatar sunda ?. Mangga ka milis wayang golek nu sanesna urang ngariung di wayangprabu. Htr nuhun

    2. Budaya Jawa jeung Sunda teu tebih, seueur samina. Upami disinergikeun tamtu sae pisan. Leres kitu pan …
      Salam ka urang Garut … kaleresan mitoha ge aya di Garut .. he he he …
      hatur nuhun Kang Tarman

  1. kang prabu kumaha ieu teh teu tiasa di download…
    punten pa sutarman pawenang, pawenang mana? pawenang wado sanes?

  2. kang…. d tambihan atuh koleksi wayang golekna… ti dalang mana aja…. biar kita jg tau khebatan dalang yg lainnya…

    1. Yi, kahayong mah rempeg ieu koleksi teh, mung dalah kumaha atu da, teu acan aya anu, mamaprin koleksi ti dalang nu sanesna, mangga manawi salira kagungan, koleksina urang uploadkeun.

  3. kang kumaha carana download teh?
    tos di asupkeun password na tapi teu tiasa ka simpen?
    cobi di cek deui bilih aya anu salah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s