Ki Sugino Siswocarito : Wisanggeni Gugat


Berikut adalah kelanjutan dari koleksi Mas Bawor Samhan berjudul “Wisanggeni Gugat”

wisanggeni_solo

  1. Wisanggeni Gugat 1
  2. Wisanggeni Gugat 2
  3. Wisanggeni Gugat 3
  4. Wisanggeni Gugat 4
  5. Wisanggeni Gugat 5
  6. Wisanggeni Gugat 6
  7. Wisanggeni Gugat 7
  8. Wisanggeni Gugat 8

Makasih dan ditunggu koleksi lainnya ya Mas …

About these ads

20 thoughts on “Ki Sugino Siswocarito : Wisanggeni Gugat”

  1. Matur nuwun sanget mas Prabu, kanggo ngobati kangen kalih kabudayan jawi terutama wayang banyumasan.

    ___
    Siip lah ..
    Cuman dalang dari Banyumas baru dua lho, lebih asyik kalo ditambah lagi
    Masalahnya belum ada yang setor je … :)

    Nuwun

  2. alhamdullillah mas prabu sampun kerso ngunggahaken ringgit purwo meniko dados kesenian jawi ingkang abdi luhung meniko tetap lestari ,mugi panjenengan unggahaken lakon rinngit purwo candakipun matur nuwun

  3. Terima kasih Mas Prabu saya telah mengunduh Wisanggeni Gugat ki Dalang Sugino Siswocarito mudah mudahan kesenian wayang kulit ini tetap digemari oleh kawulo muda dan tetap lestari selamanya hal ini dibuktikan oleh beerapa pertunjukan wayang kulit penonton adalah banyak kawula muda dan kami tunggu cerita lainnya Tris Gundul Malang Selatan

  4. Inyong wis ndonglod petruk kembar lakone Ki Sugino,,,,maen koh ,nyampleng…jan maturnuwun pisan. Lha kiye lakon Petruk Gugat urung ana ya kang? wis tek puter2 neng kene rung nemu…..jajal si diunggah petruk gugate men inyong bisa nunut ndonglod……
    _nggih namung ngaten mawon sawetoro,matur kesuwun …klilan.

  5. Pancen Panjenenganipun Bpk. Gino Notog, pas nek dirungu kuping wong banyumas,…matur suwun…..

  6. Assalamualaikum. Salam kenal Mas Prabu. lha inyong keri…. kie tembe ngreti nang kene akeh klangenanku wayang dalang Gino. Jajal tek downloade ya. Matursuwun…

  7. Terakhir nonton Wayang, Dalang Ki Sugino Siswocarito, tahun 2009, ngepasi Hajatane tanggaku, nanggap wayang Lakone “Wisanggeni Gugat”,,, jiannn rame banget koh…

  8. joosss temenan…..ngenal aken, nyong ponakane PT Bawor Pwt, paling seneng karo wayang, ora peduli lakone apa bae. matur nuwun pak Gino, semoga sukses terus

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s